Black Friday -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 
Peněženky

U nás nakoupíte prostorné peněženky , které využijete nejen na mince a bankovky, ale i na doklady se zavíráním na suchý zip. Peněženka má vnější průhledné přihrádky na rychlé a praktické hledání například v autobuse, nebo ve vlaku. Vnitřní průhledné přihrádky využijete na občanský průkaz a další doklady.

 

Vyberte si z bohaté nabídky peněženek , které jsou nabízeny ve více barevných provedeních, motivech za příznivé ceny od výrobců Aha, Hama, Coocazoo ai

 
 

JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Morgan Beige - Dámská peněženka, 7928333

JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Morgan Beige - Dámská peněženka, 7928333

Kód:8435692749333
Výrobce:Joumma Bags
0 / 5 (0 hodnocení)
Bez hodnocení
JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Morgan Beige - Dámská peněženka, 7928333
Dostupnost
Dostupnost: 3 dny
Tenhle produkt je momentálně nedostupný
Klikněte na ikonu “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakupte ještě za a ušetříte na dopravě
Máte dopravu zdarma.
900 Kč Vaše cena: 900 Kč
Sdílet na Facebooku
Dámská peněženka Pepe Jeans Morgan z polyesteru a syntetické kůže. 8 přihrádek na karty, velká kapsa na bankovky a 2 kapsy na zip. Odnímatelná mincovnice. RFID ochrana proti neoprávněnému skenování. Stylová a praktická volba.
Objevte dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti s dámskou peněženkou Pepe Jeans Morgan. Vyrobená z odolného polyesteru s detaily ze syntetické kůže, tato peněženka je navržena tak, aby uspokojila všechny vaše potřeby.

S osmi přihrádkami na karty budete mít dostatek místa pro uložení kreditních karet, věrnostních karet a průkazů. Velká kapsa na bankovky poskytuje dostatek prostoru pro vaše peníze. Dvě kapsy na zip jsou ideální pro uložení účtenek, lístků a dalších drobností.

Odnímatelná mincovnice se zipem je praktickým doplňkem, který udrží vaše mince na jednom místě a snadno dostupné. Speciální systém RFID ochrany blokuje signály z neautorizovaných skenovacích zařízení, čímž chrání vaše karty před neoprávněným přístupem.


S rozměry 14,5 x 9 x 2 cm je peněženka Pepe Jeans Morgan kompaktní a snadno se vejde do vaší kabelky. Její stylový design a praktické funkce z ní dělají perfektní volbu pro moderní ženu, která hledá spolehlivou a stylovou peněženku.

Rozměry: 14,5cm (délka), 9cm (šířka), 2cm (tloušťka)

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit