Black Friday -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 
Peněženky

U nás nakoupíte prostorné peněženky , které využijete nejen na mince a bankovky, ale i na doklady se zavíráním na suchý zip. Peněženka má vnější průhledné přihrádky na rychlé a praktické hledání například v autobuse, nebo ve vlaku. Vnitřní průhledné přihrádky využijete na občanský průkaz a další doklady.

 

Vyberte si z bohaté nabídky peněženek , které jsou nabízeny ve více barevných provedeních, motivech za příznivé ceny od výrobců Aha, Hama, Coocazoo ai

 
 

JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Ancor - Taška přes rameno, 7015541

JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Ancor - Taška přes rameno, 7015541

Kód:8435692751312
Výrobce:Joumma Bags
0 / 5 (0 hodnocení)
Bez hodnocení
JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Ancor - Taška přes rameno, 7015541
Dostupnost
Dostupnost: 3 dny
Tenhle produkt je momentálně nedostupný
Klikněte na ikonu “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakupte ještě za a ušetříte na dopravě
Máte dopravu zdarma.
977 Kč Vaše cena: 977 Kč
Sdílet na Facebooku
Pepe Jeans Ancor - stylová a praktická taška přes rameno z odolného polyesteru. S nastavitelným popruhem, hlavním prostorem a dvěma vnitřními kapsami. Ideální pro každodenní nošení.


Objevte dokonalého společníka pro vaše každodenní dobrodružství s taškou přes rameno Pepe Jeans Ancor. Vyrobená z vysoce kvalitního polyesteru, který je odolný vůči vodě, tato taška je navržena tak, aby vydržela zkoušku časem.

S rozměry 17x22x7,5 cm nabízí dostatek prostoru pro vaše základní potřeby, zatímco zůstává kompaktní a lehká. Hlavní prostor obsahuje dvě vnitřní kapsy - jednu na váš mobilní telefon a druhou se zipem na drobné příslušenství. Díky tomu budete mít své věci vždy přehledně uspořádané a po ruce.

Nastavitelný popruh zajišťuje pohodlné nošení a možnost přizpůsobit si tašku dle vašich potřeb. Ať už směřujete do práce, školy nebo na víkendový výlet, Pepe Jeans Ancor je stylovou a spolehlivou volbou, která podtrhne váš osobitý styl.

Rozměry: 17x22x7,5 cm

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit